Vest Europeisk Konferanse 22-25. Mai 2015

fred - kirkens logocropped-copy-cropped-cropped-jx8qgl.jpg

Inn i hjertet av Guds visjon – en visjon for oss, for våre samfunn, og for verden

Som del av den åndelige reisen dere er på, frimodig følg initiativene inn i hjertet av Guds visjon for kirken og skaperverket. Deretter, som svar på den økende innsikten dere mottar om Guds natur og vilje, fortsett å etablere samfunn som lever ut Kristi kjærlighet og misjon. (Profetisk råd presentert på 2013 Verdenskonferansen)

Kjære venn! Du og dine er alle invitert til å oppleve en velsignelse gjennom fellesskapet! Vi har gleden av å invitere medlemmer og venner av Kristi Samfunn til den 2015 Vest Europeisk Misjonskonferansen / Pinsekonferansen som avholdes 22-25 mai 2015. Vi samles på Jugendburg Sensenstein i Sensenstein, Tyskland: http://www.sensenstein.de/

For nærmere informasjon, vennligst kontakt Kerstin Kristiansen på telefonnummer: 480 08 462

Vi samles til feiring og fristed, fellesskap og gjensidighet, opplæring og forståelse, barn- og ungdomsaktiviteter, og beslutningstaking. Vi kommer til å holde et delegatlovgivende møte for å lede virksomheten i kirken (som f.eks. velge ut Verdenskirkens konferansedelegater, oppholde de som tjener i misjonssenteret, og godkjenne nye prestedømskall, osv.). Familier er velkomne.

FEIRING OG FRISTED: Få et dypere forhold til Gud gjennom bønn og gudstjeneste, konferansetjenerne og mer for at din sjel skal få næring.

FELLESSKAP OG GJENSIDIGHET: Møt nye venner og gjenoppdage gamle. Det blir mulighet for å dele og tjene med andre, og få kontakt med andre. Konferansen er en unik internasjonal erfaring med deltakere fra mer enn 10 land.

OPPLÆRING OG FORSTÅELSE: Seminarer vil bli holdt med fokus på hvilke tjenestemuligheter du har for deg selv og ditt lokalsamfunn. Lær måter hvorpå du kan tjene andre gjennom oppriktige relasjoner, lansere et fredsprosjekt i ditt område, åndelig veiledning i disipliner som vil kunne fokusere din tjeneste og praksis. Det vil være nok av muligheter for å lære.

BARN- OG UNGDOMSAKTIVITETER: Barneklasser og aktiviteter (alder 3-12) er del av konferansen og en ungdomsleir (alderen 13-22) vil bli holdt parallelt med konferansen.

BESLUTNINGSTAKING: Sammen med venner og medlemmer, opplev delegatene diskutere, vurdere og foreslå viktige temaer og ideer som kan flytte vår trosbevegelse i oppdrag fremover. Denne viktige prosessen er med på å skape de grunnleggende trinnene som skal til for å virkeliggjøre visjonen vi har om å forvandle oss selv, våre samfunn og vår verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s